Nieuws

Werken aan de organisatie

in plaats van in de organisatie!

De zomer zit er al weer op. Zijn de goede voornemens die gemaakt zijn in 2019 ook uitgekomen? Of bent u weer geleefd door de organisatie en is het jaar voorbijgevlogen zonder dat de gestelde doelen gehaald zijn? Dit zal menige ondernemer al vaker overkomen zijn. Werken in de organisatie in plaats van aan de organisatie.

Wij kunnen dit samen met u oppakken zodat u voldoende tijd neemt om aan uw organisatie te werken. Vreemde ogen dwingen u tot actie!

Neem met ons contact op dan kijken wij samen met u hoe we uw organisatie kunnen optimaliseren zodat de gestelde doelen voor 2019 behaald worden.

HRM

Personeel is het belangrijkste bezit van een organisatie. Dit wordt door veel organisaties onderschat.

Een gedegen personeelsbeleid kan u helpen om uw medewerkers te binden en te motiveren. Heldere functieprofielen met bijbehorende taken die aansluiten bij de kennis en wensen van uw medewerkers zijn in beginsel de basis van een goed HR beleid. Neem geheel vrijblijvend met ons contact op omtrent de mogelijkheden.

Toolboxmeetingen

Iedere organisatie heeft aspecten die onderbelicht zijn. Er wordt vaak dezelfde fout gemaakt doordat er geen of te weinig instructie over een bepaald onderwerp gegeven wordt. Een kleine voorlichting over het onderwerp is in veel gevallen toereikend om dit op te lossen.

Wij kunnen deze voorlichtingen voor u verzorgen en maken een jaarplan welke onderwerpen in uw organisatie actueel zijn.