Nieuws

Kwaliteitshandboek

De kracht van een kwaliteitshandboek wordt bij veel bedrijven onderschat. Als het handboek goed opgebouwd is draagt dit bij aan het verder optimaliseren van de organisatie. Wat zijn de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden van een bepaalde functie? Hoe lopen de interne processen? Welke documentstromen zijn er in onze organisatie? Etc.

Veel organisaties hebben een kwaliteitshandboek in de kast staan. Dit is echter een statisch document geworden waar niemand meer in kijkt. Vaak omdat het niet meer actueel is.

Neem vrijblijvend met ons contact op omtrent het actualiseren van het handboek. Heeft u geen handboek dan kunnen wij dit voor u opzetten en implementeren.

Ziekteverzuim

Heeft uw organisatie een hoog ziekteverzuim? Wij kunnen samen met u bekijken hoe we dit ziekteverzuim terug kunnen dringen middels een actief ziekteverzuim beleid.

Toolboxmeetingen

Iedere organisatie heeft aspecten die onderbelicht zijn. Er wordt vaak dezelfde fout gemaakt doordat er geen of te weinig instructie over een bepaald onderwerp gegeven wordt. Een kleine voorlichting over het onderwerp is in veel gevallen toereikend om dit op te lossen.

Wij kunnen deze voorlichtingen voor u verzorgen en maken een jaarplan welke onderwerpen in uw organisatie actueel zijn.