Wat zeggen klanten?

Joost Nabben

Eigenaar, manueel therapeut
Knooppunt Centrum voor Gezondheid

We hebben eind 2018 Jack gevraagd namens Peeters IKZ om onze organisatie door te lichten.

Jack is gestart met intake gesprekken met diverse medewerkers binnen onze organisatie. Dit gebeurde uiterst gestructureerd en met ongekend enthousiasme.

Er is een Taken Bevoegdheden en Verantwoordelijkheden matrix tot stand gekomen. Tevens heeft Jack nieuwe arbeidsvoorwaarden voor onze organisatie opgesteld. Onze organisatie heeft in een korte tijd hierdoor grote stappen gemaakt.

Wil je als organisatie stappen maken dan is Jack een enthousiast persoon met kennis van zaken die dit op een uiterst positieve manier kan verwezenlijken.

P.J.H. (Peter) Wagemans

Directeur
Bouwbedrijf Van Bussel ‘t Hout

In 2018 heb ik Peeters IKZ ingeschakeld om bij ons bedrijf het gedeelte van VGM en kwaliteitszorg op te gaan pakken.
Door drukte en een gebrek aan inhoudelijke kennis moesten we op dit vlak een kwaliteitsslag maken.
De gesprekken met Jack waren helder en duidelijk waardoor er meteen een vertrouwensband ontstond. Doordat we dit gedeelte in de handen van Peeters IKZ hebben kunnen neerleggen, heeft dit voor rust en duidelijkheid gezorgd binnen de organisatie.
Ik ben dan ook erg tevreden dat we enkele jaren geleden deze stap genomen hebben.

Dave van de Laar

Algemeen Directeur
Eye Watch Security Group

In 2019 zijn wij gestart met een intern verbetertraject. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Jack Peeters.
Peeters Integrale Kwaliteitszorg / Verbetermanagement heeft voor onze organisatie een grote meerwaarde geleverd in het herstructureren van onze organisatie en het verbeteren van inzichten in ons kwaliteitsmanagement. Hierdoor heeft onze organisatie nieuwe stappen kunnen zetten richting een intern optimalisatieproces en HR verbeterproces.
Peeters-Integrale Kwaliteitszorg / Verbetermanagement is de juiste partij om je horizon binnen je interne bedrijfsprocessen te verbreden.

Judith Verweij

Jack Peeters is al jarenlang een goede relatie. Een netwerker in hart en nieren. Toen hij van een klant hoorde dat ze iemand zochten als commercieel manager schakelde hij gelijk met mij. Een goede inschatting, want ik had direct een klik met mijn nieuwe collega’s en het bedrijf. Op basis van een duidelijke omschrijving van de vacature door Jack tijdens een intakegesprek, had ik gelijk een goed beeld van de functie en de ontwikkelingen van het bedrijf. Daarna ben ik goed begeleid tijdens de sollicitatie procedure. Ik ben vooral erg tevreden over de inschatting van de match, de duidelijke communicatie en goede afhandeling van de afspraken. Ik raad iedereen van harte Peeters HRM Diensten aan.

Youri Kortooms

Door Peeters-IKZ werd ik begeleid in de zoektocht naar mijn nieuwe uitdaging. Het contact verliep soepel. Wekelijks werd ik geüpdatet omtrent het verloop van mijn sollicitatieprocedures. De eerste sollicitatiegesprekken ging Peeters-IKZ mee, achteraf werd het gesprek uitvoerig geëvalueerd. De aandachtspunten die voortvloeiden uit de evaluatie werden benoemd en kon ik meenemen in een volgend gesprek. Al met al heb ik het sollicitatietraject naar mijn nieuwe uitdaging als erg fijn ervaren!

Laurie Henderson

Voordat Peeters IKZ bestond en ik nog bij mijn vorige baan werkzaam was heb ik 6 jaar lang met Jack Peeters samen mogen werken. Als ik terugkijk naar die 6 jaar kom ik tot de volgende conclusie:
Jack kan in alle mogelijke situaties het overzicht bewaren en geeft sturing aan een organisatie.
Waar verbetering te bewerkstelligen valt, pakt Jack met beide handen aan. Ik heb Jack veel certificeringen zien binnenhalen en zien weten te behouden.
In samenwerking met Jack is ook gebleken dat wat hij zegt hij zeer zeker nakomt. Een man van zijn woord en afspraak. Jack is een strateeg, vooruitdenker en tevens fijn informeel in de omgang, dit maakt samen werken ook meteen een stuk luchtiger/ leuker maar vooropgesteld, altijd professioneel en betrokken. Vanuit eigen ervaring weet ik dat Jack altijd het beste wilt neerzetten, een strever op een positieve manier met het behalen van een meer dan goed resultaat voor ogen.
Naderhand, 2 jaar later nadat onze wegen in werk gescheiden waren, heb ik Jack Peeters zelf weer benaderd om mij te helpen met het zo netjes en goed mogelijk scheiden van mijn huidige baan toentertijd.
Ik kon geen fijnere adviseur benaderd hebben. Overleg – advies – korte lijnen – afspraken maken en nakomen én voor mij misschien nog wel het beste punt, het resultaat wat ik graag wenste behalen, en niet al te onbelangrijk een groot deel stress weten te besparen.

Aan de hand van bovenstaande, waarin ik een korte periode zonder werk zat, heeft Jack (IKZ) mij weer benaderd voor een functie waarvan hij mijn profiel geschikt achtte.
Bij het eerste sollicitatiegesprek ging Jack Peeters (IKZ) mee, daarna evaluatie en inderdaad dit was een vacature die zowel bij mij past als bij wat de werkgever voor ogen had. Nu alweer een tijd verder kan ik zeggen dat ik erg goed ben terecht gekomen. Een toffe nieuwe werkplek met veel uitdaging .
Lang verhaal kort, de conclusie is op 3 verschillende vlakken met Jack Peeters te maken gehad:
In samenwerking, in advies en in recruitment. Alle 3 meer dan top. Ik raad iedereen Jack Peeters (IKZ) aan. Nogmaals bedankt Jack.