Onze organisatie

Peeters Integrale Kwaliteitszorg / Verbetermanagement is opgericht door Jack Peeters.

Het optimaliseren van interne processen en procedures, meedenken omtrent strategische keuzes, het opzetten van een gedegen personeelsbeleid zijn aspecten waar ik energie van krijg en waar ik mij op richt.

Mijn ervaring heb ik onder meer opgebouwd binnen de Koninklijke Landmacht (KL) waar ik gedurende 8 jaar als beroepsmilitair voor onbepaalde tijd werkzaam ben geweest. De laatste periode binnen de KL heb ik deel uit gemaakt van de afdeling Interne Controle KL (ICKL). Deze afdeling houdt zich bezig met het vormgeven van de interne processen binnen de KL.

In 1994 heb ik ontslag genomen bij de KL en ben ik gestart bij een kleine lokale aannemer. Als mede-eigenaar sinds 1996, heb ik gedurende 24 jaar alle facetten van het ondernemen mogen leiden. Bepalen strategie, groei, reorganisaties, audittrajecten, opzetten gedegen HRM beleid, ect. Samen met alle medewerkers een uitdagende klus klaren is voor mij altijd een drijfveer geweest. Dit heeft uiteindelijk geleid tot groei naar een middelgrote aannemer met een meer dan goede naam in de regio.

Na 24 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik in 2018 gestart met Peeters Integrale Kwaliteitszorg / Verbetermanagement.

Met mijn expertise in het verder ontwikkelen, verbeteren of reorganiseren van een organisatie ga ik samen met ondernemingen dit verbetertraject in.