Wat zeggen klanten?

Joost Nabben

Eigenaar, manueel therapeut
Knooppunt Centrum voor Gezondheid

We hebben eind 2018 Jack gevraagd namens Peeters IKZ om onze organisatie door te lichten.

Jack is gestart met intake gesprekken met diverse medewerkers binnen onze organisatie. Dit gebeurde uiterst gestructureerd en met ongekend enthousiasme.

Er is een Taken Bevoegdheden en Verantwoordelijkheden matrix tot stand gekomen. Tevens heeft Jack nieuwe arbeidsvoorwaarden voor onze organisatie opgesteld. Onze organisatie heeft in een korte tijd hierdoor grote stappen gemaakt.

Wil je als organisatie stappen maken dan is Jack een enthousiast persoon met kennis van zaken die dit op een uiterst positieve manier kan verwezenlijken.

P.J.H. (Peter) Wagemans

Directeur
Bouwbedrijf Van Bussel ‘t Hout

In 2018 heb ik Peeters IKZ ingeschakeld om bij ons bedrijf het gedeelte van VGM en kwaliteitszorg op te gaan pakken.
Door drukte en een gebrek aan inhoudelijke kennis moesten we op dit vlak een kwaliteitsslag maken.
De gesprekken met Jack waren helder en duidelijk waardoor er meteen een vertrouwensband ontstond. Doordat we dit gedeelte in de handen van Peeters IKZ hebben kunnen neerleggen, heeft dit voor rust en duidelijkheid gezorgd binnen de organisatie.
Ik ben dan ook erg tevreden dat we enkele jaren geleden deze stap genomen hebben.

Dave van de Laar

Algemeen Directeur
Eye Watch Security Group

In 2019 zijn wij gestart met een intern verbetertraject. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Jack Peeters.
Peeters Integrale Kwaliteitszorg / Verbetermanagement heeft voor onze organisatie een grote meerwaarde geleverd in het herstructureren van onze organisatie en het verbeteren van inzichten in ons kwaliteitsmanagement. Hierdoor heeft onze organisatie nieuwe stappen kunnen zetten richting een intern optimalisatieproces en HR verbeterproces.
Peeters-Integrale Kwaliteitszorg / Verbetermanagement is de juiste partij om je horizon binnen je interne bedrijfsprocessen te verbreden.

Judith Verweij

Jack Peeters is al jarenlang een goede relatie. Een netwerker in hart en nieren. Toen hij van een klant hoorde dat ze iemand zochten als commercieel manager schakelde hij gelijk met mij. Een goede inschatting, want ik had direct een klik met mijn nieuwe collega’s en het bedrijf. Op basis van een duidelijke omschrijving van de vacature door Jack tijdens een intakegesprek, had ik gelijk een goed beeld van de functie en de ontwikkelingen van het bedrijf. Daarna ben ik goed begeleid tijdens de sollicitatie procedure. Ik ben vooral erg tevreden over de inschatting van de match, de duidelijke communicatie en goede afhandeling van de afspraken. Ik raad iedereen van harte Peeters HRM Diensten aan.

Youri Kortooms

Door Peeters-IKZ werd ik begeleid in de zoektocht naar mijn nieuwe uitdaging. Het contact verliep soepel. Wekelijks werd ik geüpdatet omtrent het verloop van mijn sollicitatieprocedures. De eerste sollicitatiegesprekken ging Peeters-IKZ mee, achteraf werd het gesprek uitvoerig geëvalueerd. De aandachtspunten die voortvloeiden uit de evaluatie werden benoemd en kon ik meenemen in een volgend gesprek. Al met al heb ik het sollicitatietraject naar mijn nieuwe uitdaging als erg fijn ervaren!